MI FÖR LEDARE

Är du redo?

Som chef är en av dina absolut viktigaste uppgifter att leda andra. Det är knappast en enkel uppgift eftersom att alla människor är olika och bär på olika historier, intressen och värderingar. För att kunna leda andra människor måste du också kunna förstå och relatera till andra. Förr eller senare kommer du att möta medarbetare som blivit omotiverade. Det kan bero på personlig kris, omorganisationer eller vad som helst. Det enda som är helt säkert är att om du vill få ut mest av din personal, så kommer du att behöva bemöta personerna där de befinner sig.

Motiverande samtal (MI) för ledare är en ny utbildning för dig som är chef och som vill kunna skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare. Motiverande samtal är ett evidensbaserat förhållningssätt som hjälper dig att relatera till medarbetare på ett nytt sätt. Det kan handla om att återfå motivationen hos personer som tappat gnistan, men det kan lika väl handla om att få högpresterare att nå nya höjder. Det handlar om att skapa resultat, tillsammans.

Min utbildning ger en grund i Motiverande samtal, samt kompetens och konkreta verktyg för att kunna skapa motivation och engagemang tillsammans med dina medarbetare. MI handlar om att ge näring till självmotivation. Målet är att du ska kunna utmana dina medarbetare att komma vidare, att lyfta dem men utan att för den delen vara styrande och kontrollerande.

Kontakta mig för en bokningsförfrågan till din organisation eller för mer information om utbildningen.